Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 12:40 1 751 0

В Ботев Пловдив чистят след Желко

  • ботев пловдив-
  • желко петрович-
  • ферарио спасов-
  • филип ван арнем-
  • родни клустър

Холандци се оказват ненужни след напускането на наставника и Ферарио Спасов няма да разчита на тях

В Ботев Пловдив чистят след Желко - 1
Снимка: БГНЕС

Ботев Пд търси варианти да прекрати договорите на двама от играчите си. Става въпрос за холандците Родни Клустър (десен бек) и Филип ван Арнем (вътрешен халф), които бяха привлечени от предишния треньор Желко Петрович. Те се оказват ненужни след напускането на наставника и Ферарио Спасов няма да разчита на тях.

22-годишният Клустър записа само 5 участия и 229 минути. За последно имаше съвсем кратка изява при поражението с 0:3 от Ботев Враца. В момента той на практика е трети избор отдясно в отбрана след Джонатан Перейра и Филип Филипов. Клустър беше привлечен от втородивизионния холандски ФК Айндховен.

23-годишният Ван Арнем пък играеше по-редовно, като натрупа 11 участия в елита. И той обаче не е бил на терена от двубоя с врачани насам, нито пък влизал в група, така че повече няма да се разчита на него. Ван Арнем пристигна в Коматево след престой в словашкия Тренчин.

Доскорошният треньор на Ботев Желко Петрович пък вече е завел казуса с уволнението си във ФИФА, където ще търси сериозно обезщетение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА