1 Ноември, 2019 08:38 1 731 2

Ботев Враца изгони Апостол Попов

  • апостол попов-
  • ботев враца-
  • берое-
  • efbet лига

В клуба са останали разочаровани от слабата игра на ветерана

Ботев Враца изгони Апостол Попов - 1
Снимка: БГНЕС

Ботев Враца се раздели с опитния бранител Апостол Попов след тежката загуба с 0:4 от Берое. В клуба са останали разочаровани от слабата игра на ветерана и е взето решение неговият договор да бъде разтрогнат. 36-годишният Попов сбърка грубо при първото попадение в 4-ата минута. Той върна слабо топката към вратаря, което позволи на Конте да отнеме и да открие резултата. Попов си тръгва след 8 участия в елита.

Вчера кметът на Враца Калин Каменов, който на практика е и ръководител на клуба, се срещна с футболистите и треньора Сашо Ангелов. На сбирката бяха обсъдени двете поредни загуби с 0:3 от Царско село и 0:4 от Берое. Каменов постави ултиматум пред отбора да спечели предстоящия двубой с Витоша. В противен случай на играчите ще бъдат наложени сериозни глоби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лошо

    4 1 Отговор
    Нормално е след такава загуба да се даде жертва! Учудвам се, че не е хигиенистката типично по нашенски мениджмънт. Гледах мача и смело мога да кажа, че проблемите в игра няма да си тръгнат с този опитен бранител.
  • 2 2 Ботев

    0 0 Отговор
    Кой на тресе Попов и Златински? И двамата, а и видимо и Божинов, са приключили с футбола! Божинов бе контузен след преминаването си в Левски, но влезе във форма и класира отбора за УЕФА. След освобождаването му от Левски водеше подготовка с Ботев, разбрана като скандалите с любимата му, изневяра, сдобряване с Биляна, дискотепки, Николетки и т. н. И в двата мача като титуляр Божинов се криеше по терена. Отдавна в спорта името не е достатъчно, а доказването и защитата му. При Божинов може да се изчака още мач, два и ако не си подобри физическата подготовка и кондиция следва да последва Апостол и Златински. С парите за заплатите на тия тримата може да се вземат млади момчета от школата на Ботев, амбицирани и мотивирани, а не да играят в Мездра, Криводол и Козлодуй! При това спешно, защото с подобна безлична игра и никаква агресия и физика в мачовете с Локо София където бяха направо жалки, с Царско село и Берое, оставането в елиа може да се окаже мираж!