Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 12:13 3 052 0

Клоп обяви най-големия талант на този век

  • юрген клоп-
  • габриел мартинели-
  • ливърпул

Габриел Мартинели е великолепен нападател и е много трудно да бъде спрян

Клоп обяви най-големия талант на този век - 1
Снимка: БГНЕС

Габриел Мартинели е най-големият талант на този века. Като такъв го определи мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп.

Нападателят на Арсенал направи впечатляващото представяне в лудия мач от Купата на Лигата между "топчии" и "мърсисайдци", завършил 5:5 в редовното време.

18-годишният бразилец вкара 2 гола в мача и беше заплаха за вратата на домакините през цялото време. Отделно Маринели вече показа своите качества и в някои от мачовете на Арсенал в груповата фаза на Лига Европа. Той има цели 7 гола в 7 мача от началото на сезона.

"Сеп ван ден Берг изигра страхотен мач, но срещу себе си имаше Мартинели, който е на същите години, но е талантът на века според мен. Той е великолепен нападател и е много трудно да бъде спрян", сподели с възхита германецът.

"Когато играеш срещу Мартинели, Джо Уилок и Месут Йозил на контраатака става изключително трудно. След като загубехме топката високо по терена те ни контраатакуваха светкавично", беше кракият разбор на Клоп за лудия мач, завършил все пак с успех на неговия отбор след дузпи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА