Last news in Fakti

2 Ноември, 2019 18:16 3 299 6

Стадион "Тодор Диев“ става бижуто на Пловдив

  • стадион "тодор диев“-
  • пловдив-
  • спартак пловдив-
  • футбол

Протоколът на комисията на община Пловдив е подписан

Стадион "Тодор Диев“ става бижуто на Пловдив - 1
Снимка: Facebook

ПФК Спартак (Пловдив) 1947 АД официално спечели концесията за стадион "Тодор Диев". Протоколът на комисията на община Пловдив е подписан.

Кметът на града инж. Иван Тотев е издал заповед за подписване на концесионния договор в законовия срок. Реално това ще стане факт след встъпването в длъжност на новия кмет на град Пловдив.

От ръководство на ПФК Спартак (Пловдив) 1947 благодариха на всички, които са участвали в този процес, като добавиха: "Уверяваме всички привърженици и всички пловдивчани, че веднага след получаване на строителното разрешение ще започне и реалната реконструкция на стадиона."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    5 1 Отговор
    Стадион за милиони на който ще ходят 300 човека публика.Заради новия стадион бутнаха хубавата шкембеджийница зад спирката.

    Коментиран от #5

  • 2 6б клас

    2 1 Отговор
    Честито.НО НА КОЙ.То живи Спартаклии не останаха в Пловдив.Ц група ли ще играят.Дано се възроди футбола в Пловдив но се иска някой като Даката лека му пръст, да ги намира талантите. Успех.
  • 3 Петроф

    1 1 Отговор
    Ей 6б явно си в час ЩОМ помниш Даката.Да прав си.Няма ги талантите по игрищата около махалите и малките вратички по улиците.нито турнирите между училищата.Тая демокрация ни осакати децата и внуците. Щом пенсионерите чатаме какво остава за децата.
  • 4 Филип Ii

    7 1 Отговор
    Това не е стадион. Това е футболно игрище. Базата на Ботев в Коматево има повече места. Лаута както го вдигнаха, така се срути.
    В този град има един стадион: Девети Септември - 50 000 седящи места на два етажа. Две неща задушават този град: махленското разделение на Локо и Ботев, и тъпото подчинение на властта в София. Разделяй и Владей!
  • 5 боцмана

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Прав си Жоре , Християната беше едно от хубавите неща във Филибе.
  • 6 Груйчо

    1 1 Отговор
    Те и друго заведение бутнаха.
    Малко по- надолу.
    Хепапитното му викаха.
    Беше рай за жепейците и всички квартални пиянки..