4 Ноември, 2019 14:44 1 182 0

Футболист с наказание за една година заради бой на съдия

  • футбол-
  • футболист-
  • съдия-
  • бой-
  • наказание

Ботев (Трънчовица) е на 2-о място в класирането с 21 точки

Футболист с наказание за една година заради бой на съдия - 1
Снимка: fakti.bg

Футболист от аматьорския плевенски отбор Ботев (Трънчовица) беше наказан с лишаване от състезателни права за една година заради побой над страничния съдия на мача с Ботев (Комарево) от местната А областна група.

Срещата от 9-ия кръг завърши 3:4 за гостите от Трънчовица, но предизвика много скандали и се наложи БФС-Плевен да наказва доста хора.

Така футболистът Петьо Христов Христов от отбора на ФК "Ботев" - Трънчовица е наказан за удар на асистент-съдията по време на футболната среща със спиране на състезателни права за срок от една година считано от 19.10.2019 г на основание на член 25 от ДП.

Ботев (Трънчовица) е на 2-о място в класирането с 21 точки, на 6 след лидера Левски 2007 (град Левски).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА