3 Ноември, 2019 13:33 1 453 0

Жозе Моуриньо преговаря с Арсенал?

  • жозе моуриньо-
  • арсенал-
  • раул санлехи

Специалисът вечерял със спортния директор на "топчиите"

Жозе Моуриньо преговаря с Арсенал? - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Арсенал Раул Санлехи е вечерял с Жозе Моуриньо, твърди "Таймс". В последните дни все повече се спекулира около бъдещето на Унай Емери.

Резултатите на "топчиите" в последно време са противоречиви, а е известно, че испанският специалист не е в добри отношения с някои от звездите.

От своя страна Жозе Моуриньо на няколко пъти се изказа ласкаво за състава на лондончани в ролята си на експерт в студиото на "Скай Спортс" и в частност за новото рекордно попълнение Никола Пепе.

Освен това португалецът се познава отлично с Месут Йозил, който е забравен при Емери. Предимство за Моуриньо е, че знае и английски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА