Last news in Fakti

3 Ноември, 2019 16:24 927 0

От Арсенал отрекоха за Моуриньо

  • арсенал-
  • раул санлехи-
  • жозе моуриньо-
  • унай емери

Напрежението върху мениджъра на „артилеристите“ Унай Емери продължава да се покачва

От Арсенал отрекоха за Моуриньо - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Арсенал отрече за среща между директора по футболните въпроси Раул Санлехи и Жозе Моуриньо.

Напрежението върху мениджъра на „артилеристите“ Унай Емери продължава да се покачва, като недоволството от страна на привържениците стигна връхната си точка след едва двете победи на тима в последните девет мача от Премиършип. Испанският специалист бе разкритикуван сериозно, след като неговият тим допусна да изпусне своя аванс за трети път в последната седмица след равенство срещу Уулвърхемптън 1:1 в събота.

Попадението с глава на Раул Хименес спечели точка за „вълците“ на „Емирейтс“ след 50-ия юбилеен гол на Пиер-Емерик Обамеянг за лондончани, който бе извел домакините напред в резултата. Според последните спекулации в медиите бившият наставник на Челси и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е сериозно спряган за поста мениджър на „топчиите“.

Португалецът присъства на трибуните по време на успеха над Витория Гимараеш с 3:2 в Лига Европа миналата седмица. Впоследствие се появиха информации и за среща между него и Санлехи в събота вечер. Въпреки това Sky Sports потвърди, че такава среща не се е случила, като двамата не са разговаряли помежду си от години насам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА