Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 09:24 1 087 1

Изгониха треньор след расисткия скандал с Балотели

  • верона-
  • бреша-
  • марио балотели-
  • расистки скандал-
  • еудженио корини

Еудженио Корини беше уволнен часове, след като каза, че нищо не е чул

Изгониха треньор след расисткия скандал с Балотели - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорет на италианския Бреша - Еудженио Корини бе уволне часове след расисткия скандал с нападателя на тима Марио Балотели. Той се случи по време на мача от 11-ия кръг на Серия „А“ срещу Верона (1:2).

Тъмнокожият италиански национал стана жертва на обиди от страна на феновете на домакините. Балотели не се сдържа и напусна терена, но беше разубеден от своите съотборници, върна се в игра и дори вкара гол. Попадението му не спаси Бреша от загубата.

След края на мача треньорът му Еудженио Корини обяви, че не е чул расистките скандирания. Малко по-късно 49-годишния специалист беше уволнен, а съобщението за това се появи на официалния сайт на „лъвиците“.

Причина за уволнението на Корини е и слабото представяне на Бреша. Тимът е в серия от три поредни загуби и няма победа в Серия „А“ в последните си шест мача. Отборът е на 18-о място в класирането със седем точки, на една зад Дженоа, който е над зоната на изпадащите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    7 2 Отговор
    Как живеят тези дегенерати в тези западни септики контролирани от еврейски нпо-та и еврейски конгреси и пионки?