Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 15:35 1 081 5

Мачовете с Арда решават съдбата на Милош Крушчич в ЦСКА

  • цска-софия-
  • треньорски пост-
  • мачовете с арда-
  • ключови за милош крушчич

Стойчо Младенов е фаворит да го замени, ако сърбинът не постигне добри резултати до края на годината

Мачовете с Арда решават съдбата на Милош Крушчич в ЦСКА - 1
Снимка: cska.bg

Истинският тест за Милош Крушчич като треньор на ЦСКА-София ще бъдат мачовете с Арда. На 5 декември ''червените'' ще гостуват пред пълен стадион в Кърджали в 1/8-финал за Купата на България. Това се очертава като ключов мач за тима през сезона, тъй като при сериозно изоставане в първенството, “Армейците” не могат да си позволят гаф и в другия турнир. Само 3 дни по-късно ЦСКА-София ще играе отново с Арда, но този път на стадион “Локомотив” в Пловдив в сблъсък от 19-ия кръг на efbet Лига, пише Меридиан мач.

Договорът на Крушчич с ЦСКА-София е до Нова година. В този кратък период той трябва да покаже, че може да вдигне отбора на крака и да съкрати разликата от върха, както и да продължи задължително напред за Купата на България. Ако това стане, амбицираният сърбин може да получи кредит на доверие да края на първенството. При колебливи резултати обаче, Крушчич ще си стегне багажа след изиграването на последния мач за календарната година. При това положение ще се търси сериозен треньор през зимата, който да води цялата подготовка и да има думата за новите попълнения. Фаворит за поста при подобна развръзка изглежда Стойчо Младенов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Башибозук

    2 6 Отговор
    Мачкай Арда смачкай тия смешници чорбари
  • 2 Дюлевич

    2 2 Отговор
    То литекс, бе!
  • 3 Арда

    0 0 Отговор
    Турция е вашата родина
    Доган е вашия баща
    Еничари са вашите деца
  • 4 Арда

    0 0 Отговор
    Турция е вашата родина.. Доган е вашия баща ...Еничари са вашите деца
  • 5 Сесека ще лапне

    1 0 Отговор
    на арда топките