6 Ноември, 2019 14:56 1 224 2

Ботев Пд би разпадащия се Дунав (ВИДЕО)

  • дунав русе-
  • ботев пловдив-
  • efbet лига

"Канарите" удариха съперника с 2:1 в Русе

Ботев Пд би разпадащия се Дунав (ВИДЕО) - 1
Кадър: vbox7

Ботев Пловдив победи като гост разпадащия се Дунав Русе с 2:1 в мач от 15-ия кръг на efbet Лига.Русенци са в тежка финансова криза, но въпреки това се опитаха да се противопоставят на своя съперник. И въпреки, че бяха с човек повече в последните минути на срещата, не успяха да стигнат поне до точката в тази среща.

Двата гола за успеха на "канарите" реализира Виана в 13-ата и 49-ата минута, а гостите останаха с 10 души на терена след червен картон на Перейра. Той фаулира откъсващия се сам срещу Георгиев Кавалканте в 85-ата минута на срещата. От отсъдената дузпа Ахмедов оформи крайния резултат.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русенец

    2 0 Отговор
    Само не става ясно, според кого Дунав е разпадащ … ?!
    Това лично мнение на автора на материала ли ?!
  • 2 Lonecheer

    0 1 Отговор
    Дунав продадоха мача!