Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 10:10 1 366 0

В Ботев Пд предлагат договор на ултрас

  • ботев пловдив-
  • димитър тонев-
  • ферарио спасов

Става дума за младия талант Димитър Тонев

В Ботев Пд предлагат договор на ултрас - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов иска да предложи договор за три години за ултрас от агитката, съобщава „Меридиан Мач“. Става дума за младия талант Димитър Тонев, който се превърна в титуляр за „канарчетата“ след назначението на Феро.

Халфът е известен като запален фен на „жълто-черните“ и преди да заиграе в първия отбор редовно е гледал мачовете на Ботев от агитката.

Ръководството на клуба се е вслушало в предложението на треньора и е предложило договор на Тонев. Очаква се до края на другата седмица младокът да постави подписа си под контракта.

Ферарио Спасов все още умува дали Ботев да се опита да задържи четиримата основни футболисти, които след края на сезона стават свободни агенти. Това са Лазар Марин, Радослав Терзиев, Димитър Пиргов и Филип Филипов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА