Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 10:30 1 206 6

Гришо: Аз винаги съм режисьора във филма (ВИДЕО)

  • григор димитров-
  • тенис-
  • гришо

Нищо в мен не се е променило и мисля, че съм същия човек

Гришо: Аз винаги съм режисьора във филма (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров коментира спекулациите относно търсенето му на нов треньор. Българинът дава обширна пресконференция в "Гранд Хотел София", като сред засегнатите теми беше и нуждата на българина да намери нов треньор за следващия сезон.

Българинът обаче очевиднo не чувства напрежение и няма да взема прибързани решения в тази насока. Българинът даже подчертава, че последните месеци, в които е бил сам, са били изключително полезни за него.

"С Андре Агаси винаги сме поддържали контакт. Той винаги ще бъде до мен, ако се нуждаем от него. С Радек никога не сме започвали, а просто беше междинен период да видим дали можем да работим заедно. Не можехме да намерим правилната формула и да се приспособим добре – оставаме приятели", започна Григор.

"Аз винаги съм режисьора във филма. След като за момента взимам такива решения, мисля, че ще продължа да бъда този човек. Нищо в мен не се е променило и мисля, че съм същия човек. Никога не съм искал ранглиста или турнири да казва кой е Григор Димитров. Искам да бъда този, който съм и мисля, че през годините съм запазил себе си и продължавам да работя в моята сфера и за моите цели. Не знам дали ще успея, но мога да се пробвам."

"Съгласен съм, че без треньор накрая се справих по-добре. Не съм в паника сега да намеря наставник. Винаги си мисля, че когато няма някой до мен как ще тренирам, да запазвам кортове, топки. В последните месеци се научих да правя неща, които досега не бях правил. Тази свобода ти дава да импровизираш повече. Като излезеш на корта, играеш със себе си и няма на кой друг да разчиташ. Какви ли не разговори не съм имал с мен по време на даден мач? Интересен факт е, но без треньор няма как. Няма да бързам", завърши темата Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dedo

    4 3 Отговор
    Ти си пълен кавал.Българската Ана курникова!
  • 2 Просто гост

    4 2 Отговор
    Жанрът порно драма с бабички ли е?
  • 3 Загрижен

    2 1 Отговор
    Просто тъпи коментари от кухи лейки, говорим за тенис бъдеще на националния тенис- отбор, а коментираме простотий , няма такива
    драскачи, никаде по света!
    Защо сме така елементарни в толкова важни неща за единствения спорт, който работи , много добре , поне за момента сме във възходяща форма!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Диамантената ръка

    3 0 Отговор
    Абе 20 мил. долара не е лош резултат, ама по-малко хорър филми режисирай, бе Григоре...
  • 6 Хейтърски

    2 0 Отговор
    3-те К: Кавал, Калъф, Капитан!