8 Ноември, 2019 10:42 1 987 1

Ето до кога ще играе тенис Григор Димитров (ВИДЕО)

  • григор димитров-
  • гришо-
  • тенис

По принцип се виждам да играя тенис в следващите 10 години

Ето до кога ще играе тенис Григор Димитров (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров сподели, че планира да се подвизава по професионалните кортове поне още 10 години.

На голямата пресконференция на българина в края на сезона в "Гранд Хотел София" хасковлията даде примери с трима от най-великите в историята на спорта - Новак Джокович, Роджър Федерер и Рафаел Надал, които играят на толкова високо ниво, независимо от напредналата си възраст за спорта.

"По принцип се виждам да играя тенис в следващите 10 години, но не знаеш какво ще стане. Всеки един играч сега – Роджър, Рафа, Новак, които са на това ниво и играят. Правят го поради различни причини. Мисля, че когато мина 33-34 трябва да намеря истинската причина да играя. Защо искаш да продължиш?".

"Всеки е различен и има различно виждане за играта и целите. Сега моите цели са различни. Гледам да съм фокусиран и ми се иска тялото да ми позволи да играя дълго. Не всеки може да се радва на подобна кариера. Вече 10 години съм в тура и няма една цяла година, която да съм пропуснал – това е добре", завърши българският номер 1 в тениса.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Don Balon

    0 3 Отговор
    Споко, после може да продължиш с джобния тенис, но в аматьорската лига