Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 17:14 2 292 2

Григор Димитров подлуди Хасково (ВИДЕО)

  • григор димитров-
  • хасково-
  • урок

Тенисистът даде урок в родния си град

Григор Димитров подлуди Хасково (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров зарадва Хасково! Стотици негови съграждани и хора от областта се стекоха на на кортовете на Кенана, за да се докоснат до звездата на световния тенис, съобщава Блиц. Григор се прибра в България, а по-рано днес даде пресконференция в София след края на сезон 2019, в който завърши с класиране на полуфинал на силния турнир "Мастърс 1000" в Париж.

След 15 часа Димитров пристигна в Хасково, за да даде открит урок на талантливи деца. Десетки използваха възможността да се снимат с Гришо. Той не отказа на нито един от желаещите селфи или автограф.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едно дето ти носи чантите от скандинавия

    2 2 Отговор
    Фундамента като ти и постен,няма значение, кой си,какъв си!Иначе живо и здраво да е момчето!Не е лесно до големият спорт да се достигне,но ей го на и дъвчейки си дъвката и мляскайки дори се прочУ!Една консултация градски,не е уважително пред толкова хора,дошли в тази си ситуация и ти да мляскаш дъвка,дори и с играта си на корта!Много щастие градски И още успехи!
  • 2 незнайко

    1 0 Отговор
    Радост за децата, но не и за зрелите мислещи хора !!! Спорта е добре до момента в който се превърне в МАШИНА за пари !!! Играйте деца и си мислете, че ще станета като него, но не забравяйте, че не всеки го умее, независимо какво иска родителя !!!