Last news in Fakti

10 Ноември, 2019 21:30 1 855 2

Петър Хубчев за загубата от Ботев: Сами сме си виновни

  • efbet лига-
  • загуба на левски от ботев-
  • 1:0-
  • коментар на петър хубчев

Треньорът на ''сините'' бе реалист след допуснатата загуба

Петър Хубчев за загубата от Ботев: Сами сме си виновни - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев бе разочарован след загубата на своя тим с 0:1 от отбора на Ботев Пловдив. Въпреки това - немският възпитаник демонстрира обективност.

Ето какво каза Хубси след края на мача:

"За мен основната причина за загубата е в нас. Това, в което досега бяхме силни, днес го нямаше. Дори обратното - липсваше агресия, топката не вървеше бързо, не бяхме близо до противника. Започнахме колебливо и дадохме криле на противника.Трябваше да започнем мача така, както се опитахме да го завършим'', заяви Хубчев.

"Въпреки мястото им в класирането, аз познавам футболистите на Ботев. Това е един изключително силен отбор. Изненада ни агресията, на която ние разчитахме'', заяви още специалистът.

"Не може да вземем контузените като едно общо. Всеки си е за него си, но се надявам по време на почивката да тренираме всички'', добави Хубси.

"Ще починем два-три дни и след това ще тренираме. Няма да играем контроли, няма да ходим на лагери, точно защото имаме много контузени", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Brat

    9 0 Отговор
    Евала, Хубчев, загубиш ли, си го признаваш и се учиш, не като Михайлов, всеки друг, но не и той да е виновен за пораженията ни във футбола.
    Аплодисменти за Хубчев👏👏👏
  • 2 Borislav Popov

    3 4 Отговор
    Хубчев оставка ! Левски губи от слабаци и е на трето място, махай се!