Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 11:07 879 0

Ето кога и срещу кого Гришо извежда България

  • тенис-
  • тенис на корт-
  • григор димитров-
  • бъгария

Съперници на нашия тим ще бъдат Белгия, Великобритания и Молдова

Ето кога и срещу кого Гришо извежда България - 1
Снимка: БГНЕС

България ще играе в Група „С“ на първото издание на АТР Къп, което ще се проведе в началото на 2020 година в Австралия (3-12 януари), а мачовете от нашата група са в Сидни. Съперници на нашия тим, предвождан от Григор Димитров, ще бъдат Белгия, Великобритания и Молдова. Това отреди тегленият през тази нощ жребий.

Според правилата на АТР Къп ще играят мачове между първите ракети, срещи между вторите ракети и двубой на двойки. Това означава, че най-вероятно на Григор Димитров ще му се наложи да излезе срещу Анди Мъри и Давид Гофен. Белгиецът е един от най-удобните съперници на българската тенис звезда. Молдова е предвождана от Раду Албот.

Все още не е ясен пълният състав на България за участие в новосъздадения турнир. Григор Димитров e в ролята на капитан на отбора, а трябва да се изберат останалите тенисисти. Най-вероятно това ще бъдат Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски и Адриан Андреев.

Програмата на българското участие на АТР Къп вече е ясна. На 3 януари играем срещу Великобритания. Два дни по-късно е битката с Молдова, а на 7 януари срещаме Белгия. За четвъртфиналите се класират победителите от шестте групи и двата най-добри втори отбора. Първият от нашата Група „С“ ще играе с победителя от Група „F“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА