Last news in Fakti

15 Ноември, 2019 10:41 2 168 2

Спортен психолог вдигнал Гришо

  • тенис-
  • тенис на корт-
  • григор димитров

Това е една от причините за положителното развитие на Григор Димитров на корта през последните месеци

Спортен психолог вдигнал Гришо - 1
Снимка: БГНЕС

Стана ясна една от основните причини, довели до положителното развитие на Григор Димитров на корта през последните месеци. Гришо в момента може да няма треньор, но е ползвал услугите на известен спортен психолог. Това е Бен Кроу, който е стартирал работа с най-добрия ни тенисист след турнира „Уимбълдън” през юли. След това Григор полетя, достигайки до полуфинал на US Open и на Мастърса в Париж.

„Започнах да работя с Григор Димитров чрез Андре Агаси. Прекрасен човек. Работим след Уимбълдън. На US Open победи Роджър Федерер и стигна полуфинал", сподели самият Кроу в интервю.

Специалистът отдавна помага на спортистите, включително и на Агаси преди доста години.

Напоследък Кроу доби популярност с това, че работи с Ашли Барти, която заедно с него достигна до №1 в света и до първа титла от Големия шлем на „Ролан Гарос”.

"Мистериозният мъж, който стои зад промяната при Барти" - така е озаглавен материал, в който се акцентира на скритата, но много важна роля на професионалния ментор.

Кроу съветва и помага не само на спортисти, но и на известни бизнесмени. Провежда и семинари за мотивация пред служители на някои от най-големите компании в света - Toyota, Facebook,Ernst & Young, Telstra, Lexus и други.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вутето

    0 2 Отговор
    По-голяма глупост не можахте ли да измислите !?
  • 2 въй

    0 2 Отговор
    Спортен психолог МУ ГО вдигнал на Гришо.