19 Ноември, 2019 09:18 2 238 4

Никол прежали Гришо, хвана си пеещ ръгбист (ВИДЕО)

  • григор димитров-
  • никол шерцингер-
  • ръгби-
  • том еванс-
  • х factor

След седмици на кратки съобщения в социалните мрежи Том най-накрая се престрашил и я поканил на вечеря

Никол прежали Гришо, хвана си пеещ ръгбист (ВИДЕО) - 1
Кадър: youtube

Бившата половинка на най-добрия ни тенисист има нова тръпка няколко месеца след раздялата им. И каква "изненада" - той е спортист.

Този път сърцето ѝ превзе ръгбист - Том Еванс, разкри "Сън". Подобно на Гришо той е сред секссимволите в спорта.

34-годишният Еванс е участник във ВИП изданието на шоуто Х Factor. Той е роден в Зимбабве, но се е състезавал за националния отбор по ръгби на Шотландия.

Двамата с Никол се срещат от известно време тайно и са влюбени лудо един в друг, пише в. "България днес".

"Том фанатизираше Никол още преди да я срещне в шоуто. Винаги е казвал, че е една от най-красивите жени на света. Тя също го хареса изключително много, но дълго време двамата не се престрашиха на среща, а само си хвърляха погледи и шеги", разкрива източник на изданието.

След седмици на кратки съобщения в социалните мрежи Том най-накрая се престрашил и я поканил на вечеря.

"Видяха се, забавляваха се и не прибързваха. Двамата чакат да свърши шоуто, за да видят какво може да излезе от отношенията помежду им", допълват познати на двамата.

Еванс участва в шоуто с още двама мъже и показва певчески умения. Още при появата им на сцената Шерцингер подхвърли: "Тези момчета са горещи, а аз съм свободна жена".

Ръгбистът е третият пореден спортист, който топли леглото на певицата. Преди това освен с Гришо тя имаше връзка и със световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън. И още една закономерност - и тримата са доста по-млади от Никол.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    10 0 Отговор
    Да ръга и да и пее , че то нашето момче не беше много по пеенето.
  • 2 Шванца

    7 4 Отговор
    Добра вест за българският тенис! Най-сетне се отърва от тази циганка нащ Гришо -тя му изпиваше силиците и беше стигнал дъното.
  • 3 Очаквайте новия хит на ръГбиста:

    5 1 Отговор
    "Ръгай чушки в баба"
  • 4 Хроникьор

    3 1 Отговор
    Бе ръгбисто и той мяза на Гришата... Това е то стил....