Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 11:25 3 896 7

На Шерцингер не ѝ провървя след раздялата с Гришо

  • никол шерцингер-
  • григор димитров-
  • раздяла-
  • новото й гадже-
  • слага й рога

Новото гадже на певицата вече й слага рога

На Шерцингер не ѝ провървя след раздялата с Гришо - 1
Снимка: БГНЕС

Никол Шерцингер май удари на камък в повторното търсене на любовта след раздялата си с Григор Димитров. Американската певица и българският тенисист сложиха край на връзката си в началото на 2019 г.

Поп-иконата не стоя дълго сама и се впусна в нова авантюра, докато беше съдия в музикалното шоу X-Factor. Там тя се залюби с един от участниците - бившата ръгби-звезда Том Еванс, който участваше във формата с бивши съотборници.

Двамата разкриха връзката си преди няколко седмици, а Шерцингер гласува Еванс и групата му да отпаднат от шоуто, "за да не бъде одумвана и осмивана връзката им". Това се случи в неделя, а малко след края на предаването тя имаше огромен повод да ревнува, предава Гонг.

Разочарованият бивш ръгбист отиде да се утеши от отпадането в заведение в Лондон. Там беше нападнат от прелестна брюнетка, която веднага му се нахвърли и започна да танцува страстно в скута му. Папараците я уловиха да търка интимните си части в тези на Еванс.

Само че бившият ръгбист, както би подхождало на един обвързан мъж, не я отблъсна, а напротив, включи се още по-страстно в дивия танц. Двамата страстно опипваха телата си по време на горещия флирт, а според очевидци в бара, Еванс се държал така, "сякаш няма приятелка".

Самата Никол отишла след предаването в друго заведение и не била наясно какви ги върши новата ѝ половинка. Таблоидите в Англия заядливо намекват, че само няколко седмици след началото на връзката им, певицата вече е с рога от новото ѝ гадже. Засега няма коментар от двете страни.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дришо Бабоевев

    12 6 Отговор
    Излиза, че само наш Дришо е най-голям балък да лъска дълго само стари чанти, мдааа !

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пичо

    16 2 Отговор
    Вие за какъв го смятате Дришо, бре?!
    Ми той е бил гадже с Венъс Уилямс! Колко от вас го могат това, а?!
  • 5 Муу ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дришо Бабоевев":

    Злобно педи си бастун
  • 6 Гришо the best

    3 1 Отговор
    Добре си прави Гришо, че ги сменя кат носни кърпи. Е го и оня Ник Джонас, пък с коя само се не раздели, сега пак някаква му се хвърлила на врата. И аз викам - защо ма, като си знаеш, че нищо трайно няма да произлезе. И колко още са като нея. Защото жените обичат да се чувстват мръсници не само в кухнята и спалнята. С тях трябва да се отнасяме само като към евтини.
  • 7 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    дърт боклук
    краде от младоста на дришо
    но вината си е в него
    пара има а се занимава с милф
    тази и с негри се дрънчи