Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 10:38 4 171 8

Кобрата подгрява Уайлдър - Тайсън Фюри

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • тайсън фюри-
  • дионтей уайлдър

Кобрата е безспорен претендент за титлата в тежка категория на IBF

Кобрата подгрява Уайлдър - Тайсън Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Непобеденият поляк Адам Ковнацки е спряган за следващ опонент на Кубрат Пулев. Това сподели журналистът Дийн Бърман от boxingnews24.com.

Битката между двамата се планира за 22-ри февруари, когато ще станем свидетели на реванш между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.

Интересното е, че срещата между Пулев и Адам щяла да бъде част от предварителните мачове в бойната карта. Очаква се галавечерта да се проведе в Лас Вегас или "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

Кобрата е безспорен претендент за титлата в тежка категория на IBF, а неговия опонент Ковнацки е веднага след него в класирането. Има вариант битката им да бъде за титлата, но всичко зависи от това какво ще се случи между Анди Руис и Антъни Джошуа. Ако победителя от тази среща реши да оваканти титлата на IBF, то тогава битката между Адам и Кубрат ще бъде именно за този колан.

Статистиката на поляка е повече от впечатляваща - 20 двубоя, от които 15 победени с нокаут.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    8 28 Отговор
    Кобрата след мача с поляка: "Радвам се, че не успях да го победя, иначе щях да стана много голям. Продължаваме напред!"

    Коментиран от #3

  • 2 ИВАНЕ

    30 4 Отговор
    Иванчо мама много са такива като тебе жалки малки същества. Хора нека да ценим големите хора който имаме в тази малка и продънена държава нека сме с тях и ги подкрепяме и уважаваме и да се гордеем стях

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Браво

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Иване , завистлива жалка душичка ....
    Да те ... кой те хване

    Коментиран от #7

  • 4 стоян георгиев

    12 0 Отговор
    поляка е много сериозен състезател и не вярвам кобрата да се съгласи на бои с него ако само ще подгрява друг мач.иначе варианта да се бият за титтлата с него е напълно реален .и двамата са в първите места на претенденти .
  • 5 Краската

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ИВАНЕ":

    Абсолютно съм съгласен прекалено много хеитъри има
  • 6 Vаci

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "ИВАНЕ":

    Бих добавил да сме с тях независимо от резултатът дали ще паднем или бием . В конкретният случай Адам е много здраво момче (нищо ,че няма изразени мускули следя неговата кариера) и много обича да нокаутира черни боксьори но Кобрата го превъзхожда и ще бъде много интересен мач.Мачкай Кобра !!!
  • 7 Коко

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Браво":

    Да типична българска черта е да се подиграва ме, мразим, за виждаме и хулим. Който си мисли, че е по добър от който и да е наш спортист да го замести. Ще се радваме на неговите победи или загуби.
  • 8 vasik atanasova

    0 1 Отговор
    КОБРАТА НЕ Е ЗА СВЕТОВЕН
    ТОЙ НЯМА ДАНИ
    МОЖЕ ДА СТАНЕ ПО НЯКАКВО ЧУДО
    КАКТО СТАНА ПРЕДИ 20 Г КАТЕРИНА ДАФОВСКА ОЛИПИСКИ ШАМПИОН В НАГАНО
    И ПРЕКЛЮЧИ ТОВА БЕШЕ