Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 16:53 1 351 2

Дзагоев сравни Лудогорец с Барселона

  • цска москва-
  • лудогорец-
  • лига европа-
  • алан дзагоев

В ЦСКА (Москва) искат реванш за срама в Разград

Дзагоев сравни Лудогорец с Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Един от основните футболисти на ЦСКА (Москва) Алан Дзагоев е възстановен от контузия и е готов за игра за утрешния мач срещу Лудогорец от Лига Европа.

"Вече тренирам пълноценно. Физически съм все по-добре с всеки изминал ден, но ми е трудно да оценя функционалното си състояние. Играх 35 минути с Криля Советов, чувствах се добре. Подготвям се за утрешния мач и там ще се види най-добре в какво състояние съм", каза Дзагоев.

Той добави, че ЦСКА (Москва) ще се постарае да вземе реванш от Лудогорец за тежката загуба с 1:5 през септември.

"Трябва да се реваншираме пред нашите фенове и пред нас самите. Не е редно да губим с такъв резултат, но дори и Реал е губил с 0:5 от Барселона. Най-важното е да си вземем поука. Виктор Михайлович ще ни каже всичко за съперника, а ние ще направим всичко да вземем реванш на терена. В Разград на българския отбор му се получаваше всичко. Има и такива мачове, в които всеки удар към твоята врата е гол. Във футбола се случват такива неща", каза още Дзагоев.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    7 1 Отговор
    Ха, ха, един от основните футболисти на ЦСКА Москва, бла, бла, бла, този вечно контузения, има - няма, вече от година и половина - две, не влиза в основния състав на московските армейци бе, вие добре ли сте !?
  • 2 Феню

    1 0 Отговор
    Общото между Лудогорец и Барселона е единствено в броя на буквите в името .