27 Ноември, 2019 19:27 1 017 0

Марселиньо: Готови сме за всичко

  • лудогорец-
  • цска москва-
  • лига европа-
  • марселиньо

Играчът на Лудогорец призна за умора

Марселиньо: Готови сме за всичко - 1
Снимка: БГНЕС

Асът на Лудогорец Марселиньо обяви, че тимът е готов за всякакви условия в Русия, предава dsport.bg. Той допълни, че мотивацията на ЦСКА (Москва) е да вземе реванш за загубата с 1:5.

"Ние сме готови за всякакви условия. Краят на полусезона е близо. Има умора. За нас обаче е нормално. Свикнали сме на този цикъл през последните години. Всички сме в добра форма и смятам, че имаме ниво да направим голям мач", заяви Марселиньо. "Това, че ЦСКА загуби от нас с 1:5 ще е мотивация за тях и те ще бъдат по-агресивни. Ние сме готови да се противопоставим", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА