Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 18:13 3 877 3

Супермодел завъртя главата на Александер Зверев

  • александер зверев-
  • тенис-
  • бренда патеа
Супермодел завъртя главата на Александер Зверев - 1
Снимка: Instagram

Седмият в световната ранглиста на мъжкия тенис Александер Зверев излиза с германския супермодел Бренда Патеа. 26-годишната манекенка, която е в Берлин за преговори с телевизионния канал RTL, разкри, че е срещнала Саша в Париж и потвърди, че в момента са двойка.

Медиите направиха връзка, че докато Зверев играеше на финалите на АТР в Лондон този месец, Бренда също е била там, а преди това го е придружавала и на “Мастърс” турнира в Париж.

“Бях в града по работа и седях в кафене, където Алекс беше с приятел. Очите ни се срещнаха. Той дойде при мен и ме заговори”, разкри красавицата пред “Билд”. “Още в първия момент очите му ме плениха. Той е изключително забавен, а и е с една глава по-висок от мен, което е рядко срещано заради ръста ми”, добани Бренда, която е висока 183 сантиметра.

Самият Александър Зверев е доста потаен за личния си живот и не е говорил публично по темата.

Германският тенисист близо година излизаше с руската си колежка Олга Шарипова. Двамата се разделиха през април, но бяха забелязани заедно през октомври на “Мастърс”-а в Шанхай, където Зверев стигна до финала.

Миналата седмица Александър Зверев беше на турне в Латинска Америка заедно с Роджър Федерер. Двамата изиграха четири демонстративни мача заедно в Аржентина, Мексико, Чили и Еквадор, а двубоят им в Колумбия беше отменен поради съображения за сигурност.

Сега на Зверев му предстои да се подложи на операция на очите в Ню Йорк и едва след нея ще започне подготовка за новия сезон.

My happy place 🌴 Warm greetings to you all!💙

Публикация, споделена от Brenda (@brendapatea) на Ное 28, 2019 в 12:31 PST


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6579

    4 1 Отговор
    Ще спя спокойно!
  • 2 Обективен

    9 0 Отговор
    Тази е немкиня, колкото Зверев е немец :)
  • 3 Добре ве...........защо манекенка

    1 0 Отговор
    Защо известните мъже не си хванат примерно продавачка от супермаркета.