30 Ноември, 2019 12:23 1 574 1

Шеф в ЦСКА очаква суперсила от мача с Лудогорец

  • цска-
  • кристиано джарета-
  • лудогорец

Не бих казал, че за нас е предимство, че разградчани имаха тежък двубой в Москва

Шеф в ЦСКА очаква суперсила от мача с Лудогорец - 1
Снимка: fakti.bg

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета изрази увереност, че дербито с Лудогорец може да даде съвсем различна скорост на отбора в първенството.

"Това е много важен мач, но и много тежък мач за нас. Наясно сме със силата и качествата на Лудогорец. Видяхме ги и в четвъртък вечер в Лига Европа. Трябва да се представим на много високо ниво като отбор, за да заслужим да спечелим този мач", заяви Джарета пред "Меридиан Мач" .

"Харесва ми това, което виждам. А то е, че нашите футболисти нямат търпение да излязат пред пълен стадион в неделя. Трябва да направим почти безупречно представяне. Съзнаваме, че този мач и евентуален успех в него може да ни даде суперсила до края на сезона и да не се спрем повече", коментира италианецът.

"Не бих казал, че за нас е предимство, че Лудогорец имаха тежък двубой в Москва. Те са свикнали, а и са в ритъм. Ние знаем, че трябва да сме безгрешни на терена. Имаме чудесната възможност да направим голям мач. Дано", пожела си спортният директор на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червена армада🐖

    7 1 Отговор
    Само ЦСКА!, Армейците в атака, за нас е чест!⚽🏆🥇