Last news in Fakti

30 Ноември, 2019 18:10 3 255 6

Пребиха брата на боса на Хебър (ВИДЕО)

  • локомотив софия-
  • втора лига

Поискаха изваждане на Локо Сф от Втора лига

Пребиха брата на боса на Хебър (ВИДЕО) - 1
Снимка :в. "Марица"

Фенове на Локомотив (София) са нахлули с боксове във ВИП-а на стадион "Локомотив" в столичния квартал "Надежда" и са налагали хора от ръководството на Хебър, твърди PlovdivDerby. Братът на президента на пазарджиклии Иван Папазов бил целия в кръв и със съмнения за счупен нос. Шефът на Хебър коментира, че е извикал полиция, каквато на мача е нямало.

А

"Такова нещо не е имало едно време в Олимпик Галата. Бойко Величков провокира всичко. Пребиха брат ми с боксове, в момента е в тежко положение. Чакаме полиция да ни изведе от стадиона“, заяви Иван Папазов, който изпрати и снимка на пребития си брат.

Пребиха брата на боса на Хебър (ВИДЕО)
Снимка: PlovdivDerby


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Народе

    6 0 Отговор
    Футбол!!!
  • 2 Алфа Вълкът

    2 2 Отговор
    Пффф това ли е? Те го утрепали бе!
  • 3 Варна

    6 1 Отговор
    Ей Тея двамата си просят боя навсякаде на Мача БАЛЧИК И ХЕБЪР ПРЕЗИДЕНЧЕТО ТОЯ ДЕБЕЛАК ЛИЧНО НА МЕН МИ ИЗКАРА ОРЪЖИЕ ,НАГЛИ ВОЛГАРНИ . МАЛКО ИМ БИЛО ПАК ЩЕ ГИ ТРЕПЯТ НЯКАДЕ
  • 4 Грета Тунберг

    3 0 Отговор
    водата от стопените ледени скали ще остави и стадионите ви под вода!
  • 5 Фен

    1 0 Отговор
    Така ни каза да правим Боби Цигането.
  • 6 папазян

    0 0 Отговор
    него го бият а брат му стои та гледа от страни