Last news in Fakti

1 Декември, 2019 07:57 2 586 3

Задържаха трима след боя на ст. "Локомотив"

  • бой-
  • локомотив софия-
  • хебър-
  • втора лига-
  • полиция

Срещата между Локо Сф и Хебър завърши с грозни сцени по трибуните

Задържаха трима след боя на ст. "Локомотив" - 1
Снимка: в. Марица

Полицията задържа трима души след инцидентите на стадион “Локомотив” в "Надежда" по време на двубоя между Локомотив (София) и Хебър (Пазарджик). Както е известно, срещата завърши с грозни сцени по трибуните и бой между фенове на домакините и шефове на гостите.

“След футболна среща от втора професионална лига, играла се между отборите на Локомотив (София) и Хебър (Пазарджик) възникнали груби нарушения на обществения ред. В самия край на мача, когато отборът на гостите изравнил резултата и докато официалните лица изразявали своята радост в ложата, към тях се насочили привърженици на домакините. Кратките словесни пререкания прераснали във физическа саморазправа, която от ложата се прехвърлила и извън стадиона. В сбиването се включили и други фенове на отбора домакин. След подаден заявителски материал във Второ Районно управление при СДВР са предприети процесуално-следствени действия и по случая е образувано досъдебно производство. До момента са задържани трима мъже, един от тях е член на Управителния съвет (УС) на Локо (София). Продължават оперативно-издирвателните действия за установяване и на останалите участници в инцидента”, съобщиха от полицията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hinkel

    10 1 Отговор
    Каквато държавата такова и всичко в нея!!!
  • 2 Omg

    2 0 Отговор
    Да задържани след 72 часа
  • 3 Мутренска държава

    3 0 Отговор
    Нормално за държава, управлявана от мутри.