9 Декември, 2019 10:48 1 320 0

Левски удря на камък с пореден трансфер

  • левски-
  • деян лозев-
  • селекция-
  • петър хубчев-
  • арда

След Ивелин Попов, Кристиан Димитров, Тодор Неделев и Симеон Славчев "сините" се разминават и с Деян Лозев

Левски изглежда ще се размине с поредна трансферна цел за тази зима. След като стана ясно, че едва ли ще успеят да се подсилят с Ивелин Попов, Кристиан Димитров, Тодор Неделев и Симеон Славчев, сега изглежда се разминават и с крайния защитник на Арда Деян Лозев.

Един от водещите футболисти на тима от Кърджали ще продължи кариерата си в чужбина от януари. Към десния флангови футболист, който може да играе като защитник и крило, има сериозен интерес от "Герена", но той предпочита да пробва силите си в по-добро първенство.

Лозев е един от най-постоянните футболисти на новака в елита от началото на сезона. Той минава и за един от любимците на Стамен Белчев, с когото са работили заедно още от Хасково. Според вестник "Меридиан мач", той дори вече е спазарен за чужбина.

Заради добрите си игри Деян Лозев получи повиквателна от Красимир Балъков за националния отбор на България, но все още не е записал официален дебют за "лъвовете". Лозев направи приличен мач срещу ЦСКА в неделя на стадион "Локомотив".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА