8 Декември, 2019 18:45 1 077 1

Левски с рутинна победа над Витоша (Бистрица)

  • efbet лига-
  • левски-
  • с победа-
  • над витоша (бистрица)-
  • 2:0

''Сините'' не си дадоха много зор в днешния мач срещу ''тигрите'' от село Бистрица, но въпреки това ги победиха с 2:0

Левски с рутинна победа над Витоша (Бистрица) - 1
Снимка: levski.bg

Левски победи с лекота 2:0 Витоша Бистрица в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. "Сините" не срещнаха почти никаква съпротива от аутсайдера този сезон и съкратиха на 5 точки аванса на Лудогорец, който във вчерашния ден завърши 1:1 с Черно море.

Резултата на Герена откри Паулиньо с гол в 24-ата минута. Бразилецът разпечата вратата на гостите, макар и с голяма доза късмет. Триходова комбинация отдясно между Нашименто, Дени Алар и Станислав Иванов завърши с центриране на последния към Паулиньо. Първият удар на бразилеца беше спрян, но след рикошет топката пак отиде до него. При добавката той се ориентира най-добре между защитниците на Витоша и от легнало положение добута топката в мрежата за 1:0, предаде Гонг.

Голът на спокойствието за Левски отбеляза Станислав Иванов в 60-ата минута. При попадението останаха съмнения за засада на Живко Миланов, който получи топката отляво. Центрирането на капитана на Левски бе избито от вратаря Василев право в краката на връхлитащия Станислав Иванов и той нямаше как да сбърка на празна врата за 2:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Blackthorn

    0 0 Отговор
    Бистришките мишки :)