Last news in Fakti

27 Декември, 2019 16:59 5 826 0

Неймар и Меси на гости на Суарес

  • лионел меси-
  • неймар-
  • сватба-
  • барселона-
  • годишнина-
  • годишнина от сватбата

Нападателят на Пари Сен Жермен беше сред гостите на 10-годишнината на сватбата на Суарес с неговата любима София Балби

Неймар и Меси на гости на Суарес - 1
Снимка: БГНЕС

Исканият от Барселона Неймар се видя с Луис Суарес и Лионел Меси, които са сред най-активните поддръжници на евентуалния му трансфер обратно на ‘Камп Ноу”. Нападателят на Пари Сен Жермен беше сред гостите на 10-годишнината на сватбата на Суарес с неговата любима София Балби.

Двамата влюбени събраха приятели на специална церемония в луксозен комплекс край уругвайския курортен град Малдонадо, на която подновиха брачните си обети с ново “да”.

Любовта между Луис и София “пламва” още в тийнейджърските им години. Още като 15-годишен той се влюбва в 13-годишното русо момиче. Тя винаги е била стимул във футболното развитие на уругваеца. София е една от причините той да се премести в Европа, подписвайки с Грьонинген. През 2009 години двамата се женят именно в Холандия, когато той е на 22 години, а тя на 20.

Двамата имат три деца - Делфина, родена през 2010 година, Бенхамин - 2013 г. и Лаутаро, роден през 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА