Last news in Fakti

2 Януари, 2020 12:15 1 789 1

Ван Перси се заяде със Солскяер

  • манчестър юнайтед-
  • робин ван перси-
  • оле гунар солскяер-
  • футбол

Оле се нуждае от план, не може да играе така в следващия мач

Ван Перси се заяде със Солскяер - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед записа поражение в първия си двубой за 2020 година. Вчера "червените дяволи" паднаха с 0:2 от Арсенал в мач от 21-и кръг на Висшата лига.

Бившият футболист на Арсенал и Юнайтед Робин ван Перси бе гост-коментатор в студото на "БТ Спорт". Холандецът се заяде с наставника на Юнайтед Оле Гунар Солскяер, който бе в завидно приветливо настроение след записаното поражение.

"Гледам Оле и ми изглежда добър човек", призна Перси.

"Но понякога ми се иска да го виждам малко по-нервен, по-настървен на терена. Та той се усмихва след мач като този, а това не е подходящ момент за усмивки."

"Нуждае се от план, не може да играе така в следващия мач", ядоса се Ван Перси.

"Червената" легенда Рио Фърдинанд бе другия коментатор в студиото и заяви, че Юнайтед все още търси своята форма.

"Трябва да има различен Оле в съблекалнята, поне на това се надявам. Той може да бъде много студен понякога, но Манчестър Юнайтед се нуждае от постоянство. Големите отбори печелят по 10, 15 поредни срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами така е Перси...!

    2 0 Отговор
    Доста често. се лъже човек с добрината. у някого...!