Last news in Fakti

4 Януари, 2020 12:40 1 209 2

Неделев отрече, че ще ходи в Турция

  • тодор неделев-
  • трабзонспор-
  • трансфер

Звездата на Ботев (Пловдив) опроверга писанията в турски медии

Неделев отрече, че ще ходи в Турция - 1
Снимка: БГНЕС

Тодор Неделев отрече, че е близо до преминаване в турския Трабзонспор. Вчера медиите в южната ни съседка пуснаха подобен слух.

Самият футболист обаче разкри пред plovdivnews.bg, че за пръв път чува за подобно нещо.

26-годишният Неделев бе спряган и за Левски и Лудогорец, но играчът е категоричен, че у нас ще играе само с екипа на Ботев.

Все пак няма да е изненада, ако в най-скоро време Неделев реши да опита отново късмета си в чужбина, особено ако получи достатъчно интересно предложение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смешник

    2 1 Отговор
    Този некадърник за никъде не става освен в Ботев По страхлив футболист от него не бях виждал
  • 2 Мунчо

    2 1 Отговор
    нали имаше шанс, отиде в Германия и бързо му биха дузпата от там. Ясно е че няма качества и желание да се развива. Затова и ще гние в Коматево, а за благоприличие това се представя като че ли го прави от любов към "Ботев"