Last news in Fakti

5 Януари, 2020 16:53 1 782 1

Треньорът на Ботев (Пловдив) обяви бъдещето на Тодор Неделев

  • тодор неделев-
  • трансфер-
  • ботев (пловдив)

Тошко започва утре подготовка. Това е истината. Всичко друго са просто журналистически тренировки по темата”, каза Ферарио Спасов.

Треньорът на Ботев (Пловдив) обяви бъдещето на Тодор Неделев - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов сподели пред Спортал, че звездата на тима Тодор Неделев ще започне подготовка с “канарчетата” в понеделник.

Думите на специалиста до известна степен опровергаха слуховете, че Неделев ще бъде представен като футболист на Трабзонспор в следващите часове.

Ферарио Спасов отрече да е казвал в интервю, че българският национал е пожелал трансфер в чужбина. Вчера в турско издание се появиха думи на Спасов, който признава, че Ботев ще се раздели с Неделев през зимния трансферен прозорец.

“Не съм разговарял с никого по този въпрос. Тошко започва утре подготовка. Това е истината. Всичко друго са просто журналистически тренировки по темата”, каза Ферарио Спасов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 003

    1 0 Отговор
    Да си дойдем на думата!