Last news in Fakti

4 Януари, 2020 12:55 14 335 8

Григор Димитров едва не се сбил със скандален австралийски тенисист

  • григор димитров-
  • ник кириос-
  • за малко да се сбият-
  • зверев

Това бе разкрито от германския тенисист Александър Зверев

Григор Димитров едва не се сбил със скандален австралийски тенисист - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Новият тенис турнир АТП Къп е изключително емоционален от своя старт. В един от вълнуващите мачове на първия ден Александър Зверев загуби от представителя на Австралия Алекс де Минор с 6:4, 6:7, 2:6, предаде Dsport.bg.

Германският тенисист бе много близо до победата, но в крайна сметка загуби решаващия тайбрек във втория сет, който се оказа с много ключово значение за развитието на мача.

В двубоя Зверев допусна седем двойни грешки, а при всяка капитанът на Австралия Ник Кириос правеше лицеви опори, скачаше и иронично аплодираше.

Радостта на Кириос беше изключително експресивна и беше основна тема в пресконференцията след мача.

„Не, не видях какво е правил Кириос при двойните ми грешки. Това е Ник. Това е, което той прави. Той го правеше и на Лейвър Къп. Знам, че Григор Димитров едва не се сби тогава с него и с Джак Сок през 2018 година. Кириос може да прави, каквото си поиска“, коментира Зверев.

Любопитно е, че в интервю през миналата година Кириос разкри, че Григор Димитров му е приятел и един от най-близките тенисисти в тура.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОРАН ИВАНИШЕВИЧ

    37 5 Отговор
    БЕ ГРИГОРЕ........ДА БЕШЕ МУ ИЗТРЕЩЯЛ ДВА...ТРИ ТУКАТА В САМОДОВОЛНАТА ФИЗИОНОМИЯ............НЕЙСЕ.........
    СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ,НЕ ПРОПУСКАЙ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ......
  • 2 Чичо Тони

    5 6 Отговор
    Нещо сте се объркали. Двамата са много добри приятели.
  • 3 джедай

    10 1 Отговор
    Ник Кириос отдавна е за бой,ама кога ли ще си намери майстора?! И с ел Матадор се заяждаше и му правеше физиономии,ядеше се със съдийката на мача,показваше неприлични жестове на публиката. Просто е момчето,но не знам,защо публично го демонстрира?! През миналата година беше този мач.

    Коментиран от #6, #8

  • 4 Именно

    5 1 Отговор
    Да се скараш с някой на английски може да се каже "had a fight", особено ако си немец с руско потекло, който не може да губи ;)
  • 5 волен сидеров

    12 0 Отговор
    айде пак почнахме да манипулираме народа----пфууу долна медия пфууу,всички са един дол дренки пу
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Баце

    3 0 Отговор
    Гришо, разбий ги ! Като на Никол предницата и после ги зарежи, като истински мъж ! Евала.
  • 8 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "джедай":

    Преди години Вавринка си тръгна от корта докато играеха ,заради непрестанните му подмятания и груби цинизми по адрес на жена му която беше в публиката.Аз ако бях ,набутван му ракетата в задника и си тръгвам ,но хората са по културни от нас.