Last news in Fakti

4 Януари, 2020 11:15 4 261 12

Британците намериха оправдание за загубата от България

  • тенис-
  • тенис на корт-
  • atp cup-
  • григор димитров-
  • джейми мъри-
  • анди мъри

Джейми Мъри изрази мнение, че двубоите не трябва да продължават до толкова късно

Британците намериха оправдание за загубата от България - 1
Снимка: Instagram

Националите на Великобритания по тенис на ATP Cup, които преди часове бяха победени от българите, са раздразнени - не само от поражението, а и от факта, че срещата на двойки продължи чак до 2:30 часа след полунощ в Сидни.

Джейми Мъри изрази мнение, че двубоите не трябва да продължават до толкова късно. Братът на Анди Мъри си партнира с Джо Солзбъри в решителната трета среща от спора с България, която Григор Димитров и Александър Лазаров спечелиха. Нашите момчета се представиха страхотно, особено Алекс, въпреки че играха в тандем за първи път, и то срещу изключително опитна двойка.

"Дразнещо е мачовете да се играят толкова късно. Не е ли? Нека бъдем честни. Дразнещо е за всички в турнира. Жалко е, защото започват срещите на сингъл и има 6000 души по трибуните, но докато ти дойде ред да играеш на двойки вече са останали само стотици зрители. На подобен турнир това не трябва да се допуска", коментира недоволният Мъри пред "Гардиън".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роси

    8 26 Отговор
    Направете 10 победи и тогава до ги възхваляваме. Една победа е гордост, но пролет не прави.

    Коментиран от #2, #4, #5, #9

  • 2 гост

    37 0 Отговор

    До коментар #1 от "Роси":

    Ти барем някой от махалата побеждавал ли си , бе лузър ??? Да не говорим за Великобритания на световно първенство ??? Скрий се откъдето си изпълзял и си изяж клавиатурата , докато някой друг не те е накарал да изядеш нещо друго !!!!
  • 3 ???

    24 0 Отговор
    Ако бяха паднали по обяд сигурно щеше да им е рано.Те по-големи българи от нас искат да станат.Все нещо друго им е виновно.Ами да бяха намесили и пожарите тогава
  • 4 гост

    28 0 Отговор

    До коментар #1 от "Роси":

    Имаш ли си поне бегла представа , че това е страната , където е ИЗМИСЛЕН тениса и с повече тенисисти и тенискортове от цяла източна Европа накуп ?? Страната с единствения турнир от Големия шлем на трева ?? А в България няма НИТО ЕДИН официален тревен корт ?? И тази страна със стотици тенисисти в листата е победена на първото световно първенство от един Григор и едно момче , което даже не играе в турнирите на ATP !!!! Глътни си плювалника и се моли да не разберат хората кой си , че България ще ти отеснее !!
  • 5 гост

    32 0 Отговор

    До коментар #1 от "Роси":

    И да напомня пак на лузърите плювачи !!! Джейми Мъри , брат на Анди Мъри , със съотборника си имат 7 (седем) титли от Големия шлем на двойки !!!!!!!! Най-успешната двойка мъже в света !!! И са победени от двойка която играе заедно ЗА ПЪРВИ ПЪТ , а единия е тинейджър никога не играл на турнири от такъв ранг !!!! Нещастници жалки , затворете си плювалниците и се скрийте в дупките си , по-долни сте от червеи !!!!!
  • 6 Ей мърчо

    5 0 Отговор
    Не се опитвай да си преписваш наша национална черта. Тя си е наша и най често се използва от бибочко и некви наши псевдо спортисти.
  • 7 Цецо

    13 1 Отговор
    Типично за наглите англичани, страната им се тресе от расизъм но расисти са българите, сега им било късно а когато се наливат с бира в пъбовете са Ок.
  • 8 да де

    7 0 Отговор
    Хе-хе до късно се играело ще рече, че им се е приспинкало или са уморени, а какво да каже Гришата който игра два мача един след друг??? Тия джентълмени все повече ми падат в очите.
  • 9 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Роси":

    Смелостта и борбеността винаги трябва да бъдат окуражавани. Когато Давид победи Голиат това трябва да бъде силно адмирирано, защото действа мотивиращо за много хора, които са изправени пред трудни препятствия.
    Иначи си права - още следващият мач срещу Молдова ще бъде адски труден и непредвидим. Втората им ракета е 818 в ранкинга, но се представи не по-лошо срещу Белгия от Александър Лазаров.

    Коментиран от #11

  • 10 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 0 Отговор
    Aнгличaнитe в мoмeнтa ca кaтo луди! Възприeмaт гo кaтo нaциoнaлнa трaгeдия зaгубaтa oт БЪЛГAРИЯ, oщe мaлкo и щe oбявят триднeвeн трaур...
  • 11 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    "Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/
    Българите сме най-старият народ в Европа и сме оцеляли хилядолетия защото сме по-мъдри от мъдрата змия, по-хитри от хитрата лисица и по-смели от лъвове!
  • 12 Всъщност това не е оправдание

    1 0 Отговор
    а раздразнение от загубени пари. Не само от отпадането, но и от твърде малкото закупени билети. Демек тоя мач го е изиграл почти за никакви пари.