5 Януари, 2020 11:45 1 535 0

Григор Димитров: С толкова много българи в Австралия, няма как нещата да не са отлични

  • atp cup-
  • григор димитров-
  • българия

''Много е лесно да се отпуснеш и да играеш в тази отборна надпревара", заяви Гришо след победата си над Албот.

Григор Димитров: С толкова много българи в Австралия, няма как нещата да не са отлични - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Капитанът на България Григор Димитров не скри радостта си след победата над молдовеца Раду Албот, която осигури и втори успех за страна ни в надпреварата АТП Къп. Тази сутрин Гришо надигра Албот с 6:2, 6:3 за 84 минути игра на централния корт в Сидни в мач от втория кръг. Така България поведе с 2:0 победи, като преди успеха на Гришо и Димитър Кузманов спечели срещу Александър Козбинов с 6:1, 7:5.

"Толкова много българи има в Австралия, че няма как всичко да не върви отлично. Много е лесно да се отпуснеш и да играеш в тази отборна надпревара", заяви Гришо след победата си над Албот.

"Когато ми липсва енергия, съотборниците ми я доставят. Благодарим за подкрепата, всичко върви засега. Те ме вдъхновяват, забавляваме се заедно, наслаждаваме се на тениса, но и го оставяме настрана понякога. Обядваме заедно, вечеряме заедно, шегуваме се. Всеки показва чудесна дисциплина. Винаги може да се желае повече, но засега се справяме много добре", добави Димитров.

"Всяка мечта започва с вяра! Щом сме тук, значи вярваме. Когато осъзнах, че класирах страната за подобна надпревара, не знаехме с кого ще играем. Знаехме, че ще трябва да се борим срещу много силни опоненти. Най-важното е да сме здрави и постоянни, а след това ще видим какво ще се случи занапред", заяви още нашенецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА