Last news in Fakti

6 Януари, 2020 16:25 1 129 3

Стойчо Младенов: Благодаря за признанието!

  • младенов-
  • треньор-
  • награда-
  • признание-
  • благодарност-
  • медии-
  • избор

"Радвам се, че моето постижение не остана незабелязано от българските медии", заяви футболен треньор номер 1 на България за 2019-та година

Стойчо Младенов: Благодаря за признанието! - 1
Снимка: БГНЕС

Футболен треньор №1 на България за 2019 година Стойчо Младенов не успя да присъства на церемонията вчера поради ангажиментите си с казахстанския Кайсар. Наставникът обаче публикува на своя сайт изявление, което ви предлагаме без редакторска намеса:

„На първо място искам да благодаря на всички, които бяха част от прекрасната церемония за "Футболист №1 на България". Въпреки всички трудности в последните години анкетата оцеля и има своя голям престиж в обществото.

Благодаря на всички журналисти, които са гласували за мен. Получих голямо признание и в България. Наистина 2019 година е много успешна за мен. С моя отбор Кайсар постигнах страхотен резултат със спечелването на купата на Казахстан. Колегите в страната ме избраха за най-добър треньор през ноември. Радвам се, че моето постижение не остана незабелязано от българските медии. Благодаря още веднъж за признанието.

Най-много съжалявам, че не можах да присъствам на церемонията във Военния клуб. Направих всичко възможно, но ангажиментите към Кайсар и тренировъчния лагер в Турция не позволиха да пътувам до София.

Искам да поздравя Димитър Илиев като новия футболист на годината. И да му пожелая още по-добри мачове през 2020-а. Поздравявам и всички останали призьори в различните класации.

2020 година е изключително важна за България. Трябва да се действа умно, но и смело. Съдбата ни даде шанс да се борим за класиране на европейско първенство и дано Господ бъде с нас. Ново начало чака Българският футболен съюз и е безкрайно важно бъдещото ръководство да поеме по път, който ще ни върне в елита”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    3 2 Отговор
    Браво, това е единственият футболен човек.
  • 2 Левски 1914

    2 0 Отговор
    Истанбул +София = на Прага 6 – 0 това е това е неусТРОЙЧО.
  • 3 Зорлия

    0 0 Отговор
    А.ка ми се