Last news in Fakti

8 Януари, 2020 12:40 1 359 1

Малага разкара треньор заради секс скандал

  • виктор санчес дел амо-
  • малага-
  • секс скандал-
  • треньор

Виктор Санчес дел Амо показал половия си член пред камера

Малага разкара треньор заради секс скандал - 1
Снимка: Twitter

Испанският Малага официално отстрани треньора на отбора Виктор Санчес дел Амо заради видео в социалните мрежи, на което той показва половия си член пред камера, докато е с екип на тима. Малага се намира на 16-о място в Сегунда дивисион, като тимът е само на точка над зоната на изпадащите.

“На базата на скорошните ни открития, които все още не са потвърдени, Малага веднага освобождава треньора Виктор Санчес дел Амо от неговите задължения към клуба, докато не се проведе цялостно разследване по случая. Ще разпространим по-подробна информация веднага щом се изяснят фактите”, се казва в официалното съобщение на клуба.

По-рано 43-годишният Дел Амо, който е бивш играч на Реал Мадрид, разпространи изявление относно ситуацията.

“Искам да ви осведомя, че съм обект на престъпление срещу моята интимност чрез тормоз и изнудване. Отнесъл съм въпроса до полицията, като следвам техните инструкции. Също така искам да ви съобщя, че споделянето и разпространението на интимно съдържание, на която и да е личност е престъпление, без значение дали става въпрос за социалните мрежи или за друг канал. Благодаря ви за разбирането и подкрепата”, написа треньорът в Туитър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 професор

    2 2 Отговор
    Населението на Малага или така наречените андалусци са мелези м/у мароканци и цигани.Размножителната им фаза започва на 12-13год.