Last news in Fakti

9 Януари, 2020 11:56 944 1

Зидан: Все още не сме спечелили нищо

  • реал мадрид-
  • финал-
  • задоволство-
  • зидан-
  • валенсия

Французинът изрази задоволство от победата над Валенсия и класирането на финал за Суперкупата на Испания

Зидан: Все още не сме спечелили нищо - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан засипа с похвали своите играчи за представянето им в полуфиналния сблъсък с Валенсия за Суперкупата на Испания. “Белият балет” се наложи с 3:1 и се класира за финала в неделя. Наставникът обаче предупреди, че тимът му все още не е спечелил нищо и е рано да се радва.

“Отборът работи здраво, за да бъде на това ниво. Радвам се да виждам динамика в играта ни във всеки мач. Преди мача казах, че трябва да покажем най-доброто от себе си. Не знам дали това бе така, но съм доволен от представянето ни”, заяви Зидан.

“Доволен съм от всички, които бяха на терена, трудно ми е да отлича някого повече от останалите. Щастлив съм, че Иско отбеляза гол, той имаше нужда от това. Изобретателността на Кроос бе фантастична, а голът на Модрич е негов специалитет. Това е, което един треньор иска да вижда - играчите му да бъдат в оптимална форма. Можем да сме доволни, но все още не сме спечелили нищо. Сега трябва да си починем и да започнем подготовка за финала”, допълни Зизу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    0 1 Отговор
    Типичен французин дето се мисли за арабин!