Last news in Fakti

25 Януари, 2020 14:35 3 320 39

Лидерът на ''сините'' фенове: Когато Левски е опрян до стената, едно щракване и...

  • левски-
  • бъдеще-
  • нкп-
  • степан хиндлиян

По-късно днес НКП на Левски ще се събере на спешно заседание

Лидерът на ''сините'' фенове:  Когато Левски е опрян до стената, едно щракване и... - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ''сините'' фенове Степан Хиндлиян гостува в сутрешния блок на bTV. Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски заяви, че феновете са готови да подкрепят отбора с протести по улиците в тежката ситуация, но призова здравият разум да надделее.

"Господин Божков очевидно е човек с доста сериозни качества и очевидно много добре може да преценява едни бъдещи събития. Господин Божков много време отказваше среща с привържениците на широка основа, пред която да излезе и да обясни какви са му плановете и къде вижда привържениците в целия този процес, защото Левски без привърженици няма как да стане.

В един момент, когато той беше поставен под някакъв тип напрежение относно бизнеса му, се срещна два пъти с привържениците и успя да настрои голяма част от общността в посока бунтове и метежи в защита на хазартния му бизнес. Ние за хазартния бизнес ли сме или сме за Левски? Аз казвам, че организацията, която представлявам, застава твърдо зад Левски.

Той е воден от идеята, че иска да помогне на Левски. Това беше заявено от него и на двете срещи. И че е имал порив да спаси клуба.

Господин Божков по официални данни е един от най-богатите българи. Ако той иска наистина да спаси клуба, със сигурност има вариант да продължи да финансира Левски. Ако не с 2 млн. лева на месец, то с 1 млн. лева, или с 500 хил. лева, или с 200 хил. лева. Но да излезе и да го каже: "Момчета, нещата стоят по този начин. Аз мога да направя от тук това, това и това. Какво ще направите вие?".

Тогава съм сигурен, че цялата левскарска общност ще се мобилизира, ще направим всичко възможно, ще посещаваме мачове, за да продължим да даваме своя дан за добруването на клуба. В същото време господин Божков ще има подкрепата на огромна маса от хора, зад която ще може да застане и да каже "Внимавайте какво правите!". Когато Левски е опрян до стената, огромно количество от хора са на едно щракване от излизане на улицата. И това си личи.

Трябва да надделее здравият разум. Аз съм съгласен, че привържениците на Левски, включително и аз, сме темпераментни хора, които сме готови да стигнем до крайности. Но нека надделее здравият разум и да си помислим кои сме ние, какво зависи от нас, кого защитаваме, влизаме ли в матрицата или не. Това е много важно", заяви Степан Хиндлиян.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като

    47 7 Отговор
    Ви напукат каските с палките ще ви мине.

    Коментиран от #7

  • 2 Йосарян

    33 8 Отговор
    Значи мачлето е по важно от Водата! Бг логика. Браво! Пример е главната банкянска мутра.
  • 3 Без име

    15 15 Отговор
    Тоя не е от заблудените Левскари.
    Евала.

    Коментиран от #29

  • 4 Последния софиянец

    29 10 Отговор
    Останаха само две сили способни да свалят правителството: Феновете и таксиметровите шофьори. Затова Боко го втресе.

    Коментиран от #5

  • 5 Гледал ли си филмчето

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "Последния софиянец":

    Блясъчко-мечтателника?
  • 6 Кой68

    26 10 Отговор
    Тоя смешник се е взел насериозно.........Това е тумора.
  • 7 Бай Вуй

    31 5 Отговор

    До коментар #1 от "Като":

    Оня пък като щракне с пръсти на жандармерията и ще им се избистри разума в тиквите. Цялата държава ще се занимава с фенове и някакъв футболен отбор.. да си налягат парцалите че после да не обикалят като оня емемеец,егати думата..ха ха, и да мрънкат като ученички по студията.

    Коментиран от #8, #12

  • 8 Смях

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Вуй":

    Точно.
  • 9 Хроника из Материалстан

    23 5 Отговор
    ГОСПОДИН БОЖКОВ Е НИКОЙ, АМА ВИЕ СЕГАШНИТЕ ЛЕВСКАРИ СЪЩО СТЕ НИКОИ ТАКА ЧЕ ЯВНО ИМА ВЗАИМНА СИМБИОЗА, СЛЕД БАТКОВ /КОЙТО ИЗГОНИ НОРМАЛНАТА ПУБЛИКА / САМО УТАЙКА ХОДИ НА МАЧОВЕТЕ, ДАЖЕ И МНОГО ОТ БОЯТА ИМА ЕКЗАЛТИРАНИ ФЕНОВЕ- В МОМЕНТА ЛЕВСКИ ПОЧТИ НЯМАТ ФЕНОВЕ НАД 40Г - ПО-ВЪЗРАСТНИТЕ СА ГО ОТПИСАЛИ ВЕЧЕ
  • 10 Ван дер Любе

    34 1 Отговор
    Значи отборът Левски задължава най-бедните хора в България да ги издържа? Божков, ако не му изгодно да притежава футболен отбор, да го продаде. В крайна сметка това е един бизнес, ограбването на бедните е съвсем друга работа.
  • 11 Отворко

    19 1 Отговор
    Верно сте на едното щракване.Сам о дето то ви е в главите-там нещо ви прещраква.

    Коментиран от #35

  • 12 Последния софиянец

    11 5 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Вуй":

    Тя пък жандармерията ще си троши главите за Боко Тиквата. На предишни протести трупаха на куп палки и щитове и се побратимяваха с протестиращите.

    Коментиран от #14

  • 13 това е ясно

    2 1 Отговор
    го каза тиквата,че е ``баш``......
  • 14 Смях

    10 4 Отговор

    До коментар #12 от "Последния софиянец":

    Още на тунела на Люлин ще ви мине
  • 15 Пепо

    18 2 Отговор
    Тая отрепка няма ли вече да я приберат в наркокомуна, че на всички им писна от кривия му сурат?!
  • 16 ВАНГА СЪМ !!!

    18 2 Отговор
    Финансовия измамник Божков (кухият череп) ще влезе или в затвора или в гроба през 2020 или 2021
  • 17 Алфа Вълкът

    13 2 Отговор
    Едно щракване на пръстите и жандармерията ще ви строши зъбите.
    Стойте си кротко, както уж настояваш, защото ще ви разбият нарко-фракциите зад които стоят Таки и Къро. Аз съм сигурен, че тоя Степан е много близък с един друг арменец дето движи бизнеса на гореспоменатите в България и стана известен с това, че преби репортери на Нова.

    Коментиран от #23

  • 18 Футбол

    10 2 Отговор
    И ЦеСеКарите и Левскарите сте кухи лейки! Вместо да се обедините и да не позволявате на управленските кокошкари да иземват бизнеса на благодетелите ви, вие се дърлите! Първо бяха насмели Гришата, сега Божков, утре пак Гришата може да е и така докрая на света, я оня от Разград и Пейчито само си въртят гельосаните бизнесчита и обират венците на победителя, а вие се дъррете като ви е толкоз мозъка, че не можете да сметнете нве и две колко е!!!4973

    Коментиран от #19

  • 19 Време е

    8 2 Отговор

    До коментар #18 от "Футбол":

    Мутрите от 90те да сдават и да се спасяват.
  • 20 Да излязат

    12 3 Отговор
    Ама за справедлива и обществено полезна кауза. Ако излязат на протест за ФК Левски, да ми дадат един автомат и всичките ще ги натръшкам с огромна наслада!! Като искат да спасят даден футболен отбор да ДАРЯВАТ ПАРИ!!! Отборите да имат ФЕНСКА КАСА и всеки да внася в нея. Кво чакат аз да внасям пари, чрез ДДС, такси, данъци, акцизи, в скапания им отбор? Нито гледам футбол, нито ме интересуват ритнитопковци и пияни/дрогирани хулигани с безброй комплекси, които си ги избиват като се избиват по мачове и псуват. Щом фК Левски е тяхната страст ДА ПЛАЩАТ!!!! И аз имам много страсти, но не чакат някой друг да ми плаща за тях!!! Като излиза скъпа поддръжката на отбора, да намалят заплати на простите футболисти, да наламят обемите на стадионите, да намалят броя на мачовете, да намалят броя на персонала, да намалят всички разхищения. Ефин ш*и*бан футболист взима 100 000 лева годишна заплата, а истински лекар(не от ония крадци в бели престилки и с купени дипломи) взима под 5 000 лева годишна заплата. Как може?
  • 21 Т.Живков

    11 0 Отговор
    Веднага Левски да стане отново Витоша , а ЦСКА да си върне името Средец .Всички футболни деятели и босове да минат полиграф и след това - пандела .
  • 22 Bingo

    10 2 Отговор
    Този тарикат явно не иска да разбере думите на Божков ,,Ако нямам бизнес (лотария) няма пари и за Левски" какви 1 млн. или 200 хил. го гонят. Божков беше пределно ясен. Арменеца явно много го е шубе или има бизнес интереси зависими от управляващата хайка, че да дрънка глупост след глупост. Божков явно много го надцени. Компромисния вариант е да се забранят всякакви реклами по медиите на лотарията. Това трябваше да предложи на Борисов арменчето в противен случай екшън. Феновете май трябва да си сменят председателя щото е напълно неадекватен в ситуацията. Опитвайки се да лавира между двата лагера накрая ще яде хурката и от двамата.

    Коментиран от #30

  • 23 Ронин

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "Алфа Вълкът":

    Коя жандармерия бе ония напиканите от Враня ли?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Японеца

    10 3 Отговор
    Лидерът на ''сините'' фенове Степан Хиндлиян, явно заплашва държавата с улични протести! Чети конституцията, щото ще идеш в затвора, има член за теб и бунтовете!
  • 26 манипулацийки

    11 5 Отговор
    Левскарите за пореден път доказват, колко са тъппи и не напразно им викат говеда ! Тоя Божков толкова лесно ги манипулира и кара да му свършат мръсната работа, а тия балъци грам не се усещат, как ги използва ?!?

    Коментиран от #32

  • 27 Balgarin

    6 4 Отговор
    Edno shtrakane na prasti na prokurori I 10 g. V zatvora
  • 28 vasik atanasova

    8 3 Отговор
    НА НАС ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ТОВА ЛИ НИ Е ПРОБЛЕМА ?
  • 29 оня

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Без име":

    Какъв левскар е тоя турчин рязан бе. Баш си е от фенербахче тоя
  • 30 Уио

    6 0 Отговор

    До коментар #22 от "Bingo":

    Рекламите носят името на кирчо гела едни25млн, а той е един от нашите, няма как
  • 31 факт

    2 3 Отговор
    мекере?
  • 32 факт

    3 2 Отговор

    До коментар #26 от "манипулацийки":

    без парите на божков са урели!
  • 33 АУУУУУ

    7 2 Отговор
    НИЕ ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ , ТВЪРДО ИЗИСКВАМЕ ОСВОБОЖДАВАНЕ НА МИТЬО ОЧИТЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА ПОЛУЧАВАМЕ ПАРИ ЗА ЛЮБИМИЯ ОТБОР НЕЗАВИСИМО КОЛКО МРЪСНИ ИЛИ КЪРВАВИ СА !!!!
  • 34 Ханонимка

    4 4 Отговор
    А бе няма ли някакви параграфи в закона, които да се прилагат, когато някой дришльо излезе и заяви така агресивно, че е темпераментен и е готов да стига до крайности...да го извикат и кротко да поговорят с него и за темперамента му , и за крайностите...то излиза според неговите собствени думи, че е общественоопасен...има и диспансери за такива май...
  • 35 1984

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Отворко":

    ТОВА Е КОМЕНТАР НОМ2 НА МЕСЕЦА ВЪВ ФАКТИ, НОМ1 Е НА СТЕПАН ХИНДЛИЯН ЗА ЩРАКВАНЕТО
  • 36 Абе ,

    5 2 Отговор
    Тези левскари редовно се млатят помежду си , явно борба за териториите на дилърите . или просто са тотално изкукали от дрогата .
  • 37 123

    3 2 Отговор
    Божков е комарджия сасипа ЦСКА сега е ред на ЛЕВСКИ
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 цска

    0 0 Отговор
    Сбъдна се една наша мечта, щом не можем да бием Левски, може да го загробим и така нашия шеф стана техен. Да ви е честито ГОВЕДА