Last news in Fakti

26 Януари, 2020 12:46 3 070 11

Депутат: Фенове на "Левски" при премиера? А ЦСКА?

  • иван ченчев-
  • цска-
  • левски-
  • бойко борисов-
  • фенове

Иван Ченчев смята, че всички отбори трябва да бъдат пазени

Депутат: Фенове на "Левски" при премиера? А ЦСКА? - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият пресдиректор и член на Управителния съвет на ЦСКА Иван Ченчев отправи някои въпроси по отношение на любимия си клуб, като засегна и други отбори. Настоящият депутат даде интервю за Канал 3, в което взе отношение и по събитията около Левски в последно време.

„Чудя се и се мая - феновете на Левски питаха премиера Бойко Борисов какво е виждането му за Левски. А какво е виждането на премиера за Дунав (Русе)? А какво е за ЦСКА? А за останалите български клубове? Всички отбори трябва да бъдат пазени, защото хората ги носят в сърцата си. Те трябва да бъдат пазени заради любовта на хората, а не заради корпоративни интереси", коментира Ченчев.

"Аз също така не мога да разбера защо ЦСКА продължава да плаща. Какво искат от ЦСКА? Какво е направило министерството, забило ли е един пирон през всички тези години? Имаше един случай по мое време в ЦСКА. Тогава клубът тръгна да реновира нещо по базата и едно дърво беше залято с нафта. Започна да съхне дървото и викнаха екозащитници… Е, много готино! Много удобно за някои. Трябва да има равнопоставеност между всички клубове“, добави Иван Ченчев, който през декември дари всичките си вземания от фалиралото автентично ЦСКА – в размер на 15 000 лева, на школата на "армейците".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kubeto

    16 14 Отговор
    Уместни въпроси няма какво да се делим повече! САМО ЦСКА!!
  • 2 коментар

    5 8 Отговор
    Стана сега тя!Нали Цска казваха преди година и половина, че са къде, къде напред от 'Левски' и имаха един нападател който имаше постижения наистина!Е за К'во сега плачат Цска от проблеми!?
  • 3 Литекс-Етрополе

    12 13 Отговор
    А ЦСКА фалира и беше закрит преди няколко години.
  • 4 гого

    6 3 Отговор
    т.живков е виновен.трябваше със закон да ги забрани и витоша и средец,да не мъчат народа!бивш левскар–аз!
  • 5 Хахаха

    10 7 Отговор
    Ами те ЦСКА-,потрошиха сградата на футболния съюз,на Иван Асен,за толкова им стигна пипето!
  • 6 123

    5 4 Отговор
    А те среща поискаха ли? Нещо не си спомням, ама може да греша!
  • 7 Филипов

    9 6 Отговор
    Български депутат, който вместо да работи за народа се изказва всеки път, като адвокат на Г. Ганчев. Дет се вика "социалист"!!!!
  • 8 мали мали

    4 3 Отговор
    Отиват при вожда за пари че то по тая логика всички отбори требва да ходят и да си искат
  • 9 ,, Лудогорец,,

    2 7 Отговор
    Време е и милиционерите от ФК,, Леффка Драгойчева-Лаффчис,,1992 да отидат при ,,Люляк,, Ловеч-в ,,А,, Окръжна !!!
  • 10 ЦарВул

    4 6 Отговор
    К,во реват сега?"А га ядоха кифтеета" защо мълчаха?К,во реват като вдовица за инструмент?Бойко Тиквата бил"Лефскар"!Ами и аз съм ЦСКА-ар ама си пратих т.е.преведох съобразно възможностите си някой и друг лев от пенсията!!Тогава ни се свмееха и подиграваха!!"Джуджета",Литекс,Осъм и т.н.А сега да Ви видя как ще ядете кашкавал "Витоша"и то развален?Божков да не е луд да си дава парите за една изгубена кауза!!А Тиквата ако посмее само да им помага пак/преди им пласира БожкоВ/и преди изборите обещаваше и на нас от пиле мляко,а сега за нас отново среден пръст!!мисля,че ще си има доста неприятности като се кандидатира някога за президент!!Защото мъжко дупе веднъж се е.е!!!!Разлика между отборите не следва да има!!Едни си имат стадион/без козирка/,други ги издържат ТЕЦ,трети общината!!Тя стана като оная приказка:Дето една се оженила втори път за разведен мъж с две деца!!Викала на доведените:Вие двамката дайте на моето по половин яйце и така ще се изравните!!Отдавна трябваше да фалират сините ГОВЕДА и мача свършваше!И бабазнае с "ЧУЖДА ПИТКА ПОМЕН ДА ПРАВИ!!!!

    Коментиран от #11

  • 11 бсп

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "ЦарВул":

    Като си Чорбар отивай да ревеш на Червените Боклуци!Бойко никога не е и бил левскар бе кюфте!Преди години с другарите окрадохте Чорбата с другарите си!Бяйгай там!