26 Януари, 2020 16:45 2 317 1

Уот си тръгва, тотално "иди ми, дойди ми" в ЦСКА

  • тони уот-
  • цска

Провал за лятната селекция в Борисовата градина

Уот си тръгва, тотално "иди ми, дойди ми" в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА Тони Уот най-вероятно вече е изиграл последния си мач за клуба. Шотландецът към днешна дата не е на лагера на “червените” в Марбея. Официалната причина е “семеен проблем”. Той е в родината си, където решава личните си дела. Според запознати, Уот иска да се завърне в шотландското първенство. Така, паралелно с решаването на личните проблеми, си търси и нов отбор. От “Армията” разкриха, че няма да искат трансферна сума за нападателя, а ще го пуснат без пари, пише “Меридиан мач”.

Към Тони Уот има интерес от два шотландски клуба, като фаворит за подписа му е елитния Сейнт Мирън. Дънфърмлин, който е част от второто ниво на местния футбол, също иска тарана. Проблемът е, че и двата клуба не могат да покрият финансовите изисквания на играча. Ако все пак Уот приеме някоя от двете оферти, ще трябва да се примири, че заплатата му ще бъде доста по-малка от тази, която взима понастоящем на “Армията”.

Така селекцията от миналото лято в ЦСКА се оказва пълен провал - Диего Фабрини напусна почти веднага, а сега напът да сторят това са Денис Давидов и Тони Уот.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    7 0 Отговор
    Който ги привлече тия, сега да си поеме отговорността, както се прави в професионалните отбори в Европа!