Last news in Fakti

3 Февруари, 2020 10:43 1 734 4

Гуардиола заключил футболистите в съблекалнята след мача с Тотнъм

  • манчестър сити-
  • пеп гуардиола-
  • тотнъм-
  • висша лига

Все пак мениджърът предпочете да не хвърля вината върху играчите

Гуардиола заключил футболистите в съблекалнята след мача с Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити, Пеп Гуардиола, е задържал играчите си в съблекалнята в продължение на 50 минути след поражението от Тотнъм. Вчера "гражданите" загубиха гостуването си на "шпорите" с 0:2 и сякаш категорично капитулираха от битката за титлата.

Испанският специалист премина през тежка вечер в Западен Лондон, изпълнена с много нерви и отрицателни емоции. След като все пак излезе и говори пред медиите, Гуардиола заяви, че е имал спокоен разговор със своя екип.

"Гражданите" профукаха някои фантастични възможности да поведат, но домакините успяха да вкарат 2 от само трите си точни удара и грабнаха трите точки.

Все пак Гуардиола предпочете да не хвърля вината върху играчите.

"Говорих с екипа и съпругата си, с някои от играчите също. С това представяне ще бъде огромна грешка да им кажа колко зле играят. Понякога се случва, понякога не се", заяви Гуардиола.

"Не съм бил ядосан. Бих бил, ако не бяхме играли добре или не се бяхме борили. Но аз познавам играчите си. Загубихме срещата, така че разговаряхме за това как можем да продължим напред. Има още месеци за игра", коментира специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 флорентино перес

    4 2 Отговор
    Нищо,сега и Реал Мадрид като ви ошамари едно хубаво и направо си пиши оставката и се прибирай в Каталуня,поне там ще те вземат да тренираш децата.
  • 2 Стиви джи

    3 0 Отговор
    Тотнъм е в северен лондон не в западен

    Коментиран от #4

  • 3 Бедни ми

    4 0 Отговор
    и неграмотен Ивйло, стадиона на Шпорите е в северен Лондон ане в западен ,там се намира стадиона на Челси.Насочи се към политиката там са до един прости.
  • 4 БАРС

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стиви джи":

    Болиме оная работа в коя част на лондон се намира стадионът на Тотнъм.С глупости се занемавате.Какво значение има къдее