Last news in Fakti

6 Февруари, 2020 20:28 3 727 6

Меси пред шеф на Барса: Готов съм да напусна през лятото

  • лионел меси-
  • барселона-
  • скандал-
  • ерик абидал-
  • хосеп мария бартомеу

Дотогава ще остане напълно фокусиран върху изявите си за „каталунците“

Меси пред шеф на Барса: Готов съм да напусна през лятото - 1
Снимка: БГНЕС

След скандала, който се разрази в отбора на Барселона между спортния директор Ерик Абидал и капитана Лионел Меси, тимовете като Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Ювентус и ПСЖ веднага наостриха уши и чакат да видят развръзката от ситуацията. Според редица европейски медии споменатите отбори ще се опитат да изкушат аржентинеца, ако той реше да напусне.

А такава възможност може и да има. Вчера президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу се срещна лично с Абидал и след края на разговора между двамата стана ясно, че французинът ще запази поста си поне засега. Бартомеу е разговарял и с Меси по телефона, който е уверил президента, че е готов да напусне тима през лятото, като дотогава ще остане напълно фокусиран върху изявите си за „каталунците“.

В допълнение към всичко това през лятото Меси ще навлезе в последните 12 месеца от своя договор, като засега преговорите за нов такъв са замразени.

До неприятната ситуация се стигна, след като Абидал коментирайки уволнението на треньора Ернесто Валверде, заяви, че футболистите на каталунския клуб не са се раздавали докрай под ръководството на бившия треньор. В отговор на това Меси призова французинът да назове имената на тези футболисти, които са играли симулативно.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Интересно

    17 18 Отговор
    Ами да напуска.От кога чакам да го видя в друг отбор.Нека да докаже ,че е велик не защото отбора играе за него,а той прави играта,както Роналдо.Защото досега освен с Барса няма нищо друго.В национала на Аржентина все с наведена глава ходи.
  • 2 Хахаха

    12 17 Отговор
    Меси в друг отбор няма да отиде никога защото знае че веднага ще бъде разобличен
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 4рррр

    7 2 Отговор
    Меси е най великия футболист за всички времена

    Коментиран от #6

  • 6 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "4рррр":

    Най набеденият за голям футболист за всички времена! Освен да ги меша в местното първенство и то малките отборчета,друго нищо няма! Един голям мач няма,за националният отбор да не говорим!