Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 09:36 1 207 0

Барселона ще си връща свой продукт

  • адама траоре-
  • барселона-
  • уулвърхемптън

Траоре напусна Барса преди 5 години

Барселона ще си връща свой продукт - 1
Снимка: БГНЕС


Барселона ще се опита да си върне излезлия от школата на клуба офанзивен играч на Уулвърхемптън Адама Траоре.

Траоре напусна Барселона преди 5 години, записвайки едва 4 официални мача за първия отбор на "каталунците". Въпреки това той направи страхотно впечатление през тези години в Англия с екипите последователно на Астън Вила, Мидълзбро и Уулвърхмептън.

Понастоящем силните изяви на светкавичното крило помагат на "вълците" да са на 8-та позиция във Висшата лига, както и на 1/16-финалите в Лига Европа. Добрата форма на испанеца определено не е останала незабелязана от клубните шефове на Барса.

Въпреки че клубът вече няма клауза за обратно закупуването, "блаугранас" обмислят да направят ход за Траоре през лятото, с цел да усилят нападателната си мощ. Крилото е записало 4 гола и 7 асистенции до момента през сезона, а Уулвс ще изисква доста сериозна сума, за да допусне подобен трансфер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА