Last news in Fakti

10 Февруари, 2020 12:51 1 174 0

Бразилия с класика над Аржентина и се класира за олимпийския турнир по футбол в Токио

  • бразилия-
  • аржентина-
  • токио 2020-
  • футбол

В другия мач Уругвай победи Колумбия с 3:1

Бразилия с класика над Аржентина и се класира за олимпийския турнир по футбол в Токио - 1

Олимпийският шампион по футбол при мъжете Бразилия ще защитава титлата си в Токио това лято, след като в последния си мач от квалификациите в зона Южна Америка се наложи с 3:0 над Аржентина.

По този начин "селесао" събра 5 точки в групата, в която бяха още домакинът Колумбия и Уругвай, и зае второ място зад аржентинците. "Гаучосите" си бяха осигурили предсрочно класирането за олимпийските игри след победи над Уругвай и Колумбия и изиграха протоколен мач срещу Бразилия. Точни за успеха на олимпийските шампиони бяха Паулиньо, който откри резултата, и Матеус Куня на два пъти за крайното 3:0.

В другия мач Уругвай победи Колумбия с 3:1, но това бе без особено значение, тъй като и двата отбора отпадат и няма да играят в Токио. В крайното класиране победител е Аржентина с 6 точки, пред Бразилия с 5, Уругвай с 4 и Колумбия с 1 точка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА