Last news in Fakti

11 Февруари, 2020 09:33 1 269 0

Наполи "намазва ските" на Гатузо

  • дженаро гатузо-
  • наполи-
  • серия а

Спряганите имена са на наставниците на Верона Иван Юрич, на Аталанта Джан Пиеро Гасперини и на бившия треньор на Интер Лучано Спалети

Наполи "намазва ските" на Гатузо - 1
Снимка: БГНЕС

Престоят на бившия халф на Милан Дженаро Гатузо като треньор на Наполи може да се окаже много кратък. Гатузо, който е водил и Милан в кариерата си, замени на поста Карло Анчелоти, но смяната не доведе до очакваните резултати.

Кризата остава, въпреки някои епизодични проблясъци. Според Calciomercato, в Неапол вече разглеждат трима потенциални заместници на Гатузо.

Спряганите имена са на наставниците на Верона Иван Юрич и на Аталанта Джан Пиеро Гасперини, както и на бившия треньор на Интер Лучано Спалети, който все получава заплата от гранда от Милано.

Договорът на Гатузо е до лятото и ръководството на Наполи може да изчака края на сезона и просто да не го продължи, за да избегне плащане на неустойки. Наполи заема 11-о място след изиграването на първите 23 кръга с актив от 30 точки.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА