Last news in Fakti

12 Февруари, 2020 15:13 1 459 1

ЦСКА без автобус и през пролетта заради коронавируса

  • цска-
  • коронавирус-
  • автобус-
  • иван велчев-
  • фенове

Рейс е поръчан от Китай, трябваше да тръгне края на януари

ЦСКА без автобус и през пролетта заради коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще остане без клубен автобус и през този полусезон. Това сподели лидерът на Сектор "Г" Иван Велчев. Очакваше се возилото да пристигне скоро, но Кюстендилеца заяви, че това няма да се случи. Рейсът трябва да пристигне от Китай, но заради коронавируса процедурата се бави.

"Нека да внеса яснота по случая с рейса. Рейс е поръчан от Китай, трябваше да тръгне края на януари. Поради хаоса в Китай работата във фабриката е спряна. На 27-28 февруари се очаква да се върнат работниците във фабриката и тогава ще има яснота кога ще бъде изпратен рейсът за България. Имайте предвид ,че ще пътува по вода между 45-60 дни. И тук предстои допълнително брандиране сами си правете сметка. Най-сигурно е да кажем, че от новия сезон ще бъдем с нов рейс", написа Велчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    5 2 Отговор
    Ако ги хване коронавируса чорбарите може да за играят по добре. И да вкарат гол най после. Както казва стратега : В атака да не се допусне гол,а отзад каквото стане.