12 Февруари, 2020 15:32 1 681 4

ЦСКА пусна в продажба част от активите на фалиралия ЦСКА

  • футбол-
  • цска-
  • фалит-
  • активи-
  • фенове

Ето какво пишат червените на своя официален сайт

ЦСКА пусна в продажба част от активите на фалиралия ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА пусна в продажба част от придобитите активи на фалиралия ЦСКА. Ето какво пишат червените на своя официален сайт:

"Армейци,

Клубът ни вече влезе във владение на придобитите от спечеления търг активи на предишното дружество. Всеки от Вас може да си закупи интересни фенски артикули и сувенири, които ще намерите в онлайн магазина на официалния сайт. Същите, както и ограничени количества спортна екипировка на фирмите „Lotto” и “Legea”, които са си партнирали с тима в минали сезони, пък могат да се разгледат, тестват и закупят само на място в офиса на администрацията на стадиона. Цените са символични и атрактивни.

Така при добро желание, дори с минимална поръчка и покупка, всеки привърженик ще може да помогне на клуба, тъй като средствата от кампанията ще бъдат ползвани единствено за нуждите на Академията на ЦСКА и нейните таланти. Онлайн поръчките ще се изпълняват съвместно с Еконт в срок до 7 работни дни, съгласно условията на куриерската фирма. За покупки на място, може да посетите офиса на администрацията всеки работен ден от 10-12ч и от 13-16ч, както и в събота преди дербито от 12 до 14 часа."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буко Баламата

    0 3 Отговор
    Битак!
  • 2 ЛИТЕКС-ЕТРОПОЛЕ

    7 4 Отговор
    По-голям успех ще имат ако продават люляци. И без това имат в излишък директно от Ловеч, а 8 март идва.

    Коментиран от #3

  • 3 Kubeto

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "ЛИТЕКС-ЕТРОПОЛЕ":

    Люляк бран от на майка ти храста на спец. цена от 1.99лв за натюр или търкан и полат от бахур за 2.59лв. *Цените са без ДДС
  • 4 Свенете на колена.

    2 3 Отговор
    Тия с тирето от коя свинска клоака се взеха. Свинска кочина тире ли беше, ловеч- микре ли.. ? Свинско лайняна повръщня..