Last news in Fakti

12 Февруари, 2020 17:41 1 025 0

Сари: Ако исках да няма напрежение, щях да започна работа в пощата

  • ювентус-
  • маурицио сари-
  • серия а-
  • футбол

Все още имаме всички шансове де изпълним целите

Сари: Ако исках да няма напрежение, щях да започна работа в пощата - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари не се притеснява от критиките към него след двете поредни загубени гостувания. "Бианконерите" отстъпиха като гости на Наполи, а след това и на Верона и позволиха на Интер да се изравни с тях по точки на върха в Серия А.

"Ако исках да избягам от напрежението, щях да започна работа в пощенски офис. Все още имаме всички шансове де изпълним целите, поставени пред отбора в началото на сезона. Естествено, в мачовете стават и грешки, и трябва да се направят корекции", коментира Сари преди полуфинала за Купата на Италия срещу Милан утре.

Треньорът определи като рутинна срещата си с президента на клуба Андреа Аниели след загубата от Верона с 1:2. "Имахме уговорка да вечеряме още след мача с Фиорентина, но тогава аз бях в Коверчано, а президентът имаше други ангажименти, затова отложихме срещата за по-късен етап. Имахме нормална вечеря, каквато беше планирана, нищо извънредно", коментира Сари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА