Last news in Fakti

13 Февруари, 2020 12:30 896 0

Италианските пощи отговориха на Сари

  • ювентус-
  • маурицио сари-
  • италия-
  • поща

Да дойде да види как работим и тогава да говори

Италианските пощи отговориха на Сари - 1
Снимка: БГНЕС

От италианските пощи не останаха очаровани от коментар на наставника на Ювентус Маурицио Сари и му отговориха подобаващо. "Ако исках да избегна напрежението, щях да подам заявление за работа в пощата", заяви треньорът.

Той коментираше с какво напрежение е свързана неговата професия. Изявленията му дойдоха, след като "бианконерите" загубиха от Верона миналия уикенд и отстъпиха първото място в класирането на Интер. Последва вечеря, на която присъстваха Сари, президентът Андреа Аниели и спортният директор Фабио Паратичи. Тя породи доста спекулации относно бъдещето на наставника, въпреки че той обясни, че срещата е планирана преди време.

От италианските пощи поканиха треньора да ги посети, за да види, че и при тях има достатъчно напрежение. "Противно на твърденията на г-н Сари, напрежение съществува в пощите. Отговорни сме пред гражданите, бизнеси и публични администрации, се казва в изявление на компанията. - Каним г-н Сари да отдели няколко минути от ценното си време, за да разбере, че Пощите са най-голямата компания в страна. Чакаме го в един от 15 000-те ни центрове, за да се запознае с работата ни отблизо".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА